Noapte
Zi
9 July 2020
1 min read

Admiterea la facultate în străinătate, pe timpul pandemiei și Brexit-ului! Cu ce soluții vin universitățile

Atunci când visele sunt puternice, obstacolele din drum nu contează atât de mult. Asta au observat și cei de la Educations.com în ultimul lor studiu, care analizează impactul COVID-19 asupra studiilor în străinătate – doar 5.4% dintre viitorii studenți intenționează să-și anuleze planurile de a studia într-o țară diferită în contextul actual. 48% vor să înceapă acest pas în 2020 și 49.2% spun că planurile lor de studii nu au fost afectate de COVID-19.

Tinerii români care vor să-și croiască cel mai bun viitor academic după Bacalaureat sau licență au parte în luna iulie de cea mai facilă metodă pentru a aplica la studii în străinătate. Spot Admissions este evenimentul 100% digital, în care aplicanții realizează toți pașii de acasă, atunci când vine vorba de admiterea lor. Înscrierea, interviul și răspunsul vin toate împreună, în cadrul evenimentului de pe 13-14 iulie 2020.

Pentru aplicanți, singura condiție este să cunoască limba engleză bine. Când vine vorba de condiția notei de la Bacalaureat, aceasta poate începe de la nota de trecere (6) și există programe chiar și pentru elevii care nu au trecut acest examen, dar știu engleza la un nivel care le permite să se descurce academic (B2 sau peste).

Universități de top din Marea Britanie încă recrutează studenții români, iar la Spot Admissions 2020, există peste 2.200 de programe de licență și master care îi așteaptă pe aplicanți să obțină răspunsul ”Admis!” pe loc.

Alături de excelența academică, facultățile britanice investesc și în campusuri și dotări de ultimă generație, care transformă experiența internațională de studiu într-o oportunitate pentru orice tânăr.

Înscrierile pentru Spot Admissions 2020 sunt deja deschise. Participarea și admiterea sunt gratuite, iar participanții au nevoie doar de un formular de aplicare și o certificare a nivelului de limba engleză.

După completarea unui formular de contact online, aplicanții vor fi sunați de un consilier educațional EDMUNDO, care le va oferi sprijinul în găsirea programului care li se potrivește și maximiza șansele de admitere.

În cei 13 ani de experiență, Echipa EDMUNDO a sprijinit peste 7.000 de studenți români să-și găsească facultatea care li se potrivește. Expertiza lor de studii și instituții internaționale le oferă un suport real tinerilor români care vor să-și urmeze visul studiilor în străinătate, indiferent de context.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

MORENI: Încă 55 de cazuri de COVID 19 la Centrul de la Țuicani

Articolul Urmator

Spitalul Orășenesc Găești va fi transformat în centru suport COVID 19

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele