Noapte
Zi
22 July 2020
1 min read

Ana-Maria Nicolae se alătură echipei Cristian Stan pentru alegerile locale 

Nume noi se alatură echipei PSD Târgoviște pentru competiția electorală din toamna acestui an. Așa cum a precizat în ultima vreme, Cristian Stan, candidat social democrat pentru încă un mandat de primar, îsi dorește o echipă de oameni puternici, profesioniști pe care să se bazeze. Cea mai nouă “achiziție” este Ana Maria Nicolae, consilier local, candidat independent la scrutinul electoral din 2016.

“În 2016 a candidat ca independentă și a obținut singură postul de consilier. A intrat în Consiliul Local cu cele mai bune intenții, mărturisite public, de a fi parte la o schimbare în bine a orașului în care trăiește.

A susținut cu bună-credință toate proiectele de dezvoltare la nivelul comunității. Acum, vrea să facă mai mult și să fie parte a unei ECHIPE care a demonstrat că muncește cu onestitate și fără alte agende ascunse.

Mă bucur mult că Ana Maria Gheorghe a decis să vină alături de PSD Târgoviște – candidat pentru Consiliul Local. Partidul crește și atrage oameni valoroși. Este și o garanție de viitor, dacă vreți.” , precizează Cristian Stan.

Alături de Stan, pe lista de consilieri locali municipali, se mai regăsesc, până acum, profesorul Gabriela Istrate, fost inspector școlar adjunct, Andrei Tudora, președintele Organizației de Tineret PSD Târgoviște, Corneliu Ioan Sălișteanu, profesor în mediul academic târgoviștean. De asemenea, Agnes Erich, directorul Bibliotecii Județene I.H. Rădulescu, continuă în echipa lui Cristian Stan pentru încă un mandat de consilier.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Arestat 30 de zile pentru înșelăciuni în domeniul asigurărilor 

Articolul Urmator

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, confirmat cu COVID 19

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele