Noapte
Zi
7 July 2020
1 min read

Camera de Comerț Dâmbovița, acțiuni de pregătire și informare pentru mediul de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, întreprinde acțiuni eficiente în pregătirea și informarea mediului de afaceri din județ, în legătură cu aria de interes și oferă posibilitatea antreprenorilor de a-și efienticiza modul de operare, dar și de a câștiga încrederea partenerilor.
De asemenea, Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița face eforturi  deosebite pentru a sprijini organizarea şi funcţionarea instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, dezvoltarea economico-socială şi de mediu a localităților din județ, administrarea domeniului public sau gestionarea serviciilor furnizate către cetăţeni.

Astfel, un prim pas în acest sens a fost făcut în cursul săptămânii trecute, când primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel, împreună cu președintele Valentin Calcan,  s-au întâlnit cu George Duțu, antreprenor de succes în domeniul agriculturii dâmbovițene.

WhatsApp Image 2020-07-07 at 10.24.24

“În cursul săptămânii trecute, reprezentanții Camerei de Comerț au făcut un prim pas în acest sens, când  Un nou pas în acest sens l-am făcut luni, 30 iunie, alături de reprezentanții companiei Grădinariu (www.gradinariu.ro), dl. Marius Caravețeanu – Primar Răcari, dl. Sandu Gabriel – Primar Voinești și dl. George Duțu – Grădina Fermierului, antreprenor din Lungulețu în cadrul unei întâlniri fructuoase.
Astfel, suntem acum în măsură sa vă anunțăm stabilirea unui eveniment local în luna septembrie în cadrul căruia veți putea detalia și testa o gamă largă de utilaje de echipamente și utilaje pe care Gradinariu le poate pune la dispoziția Consiliilor Judetene, Primariilor Municipii de Judet, Primariilor de Comune, IGSU, ISU, CNAIR, precum și companiilor private sau cu capital de stat din domeniul salubrității sau managementului deseurilor. Vă vom ține la curent cu noile acțiuni pe care le vom întreprinde în acest demers și vă rugăm să transmiteți întrebările su sugestiile dvs. către organizatori la adresa de

email camelia.munteanu@gradinariu.ro sau stefania.stroica@cciadb.ro.” , transmite Valentin Calcan, președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

3 viceprimari au fost exclusi din PSD Dâmbovița

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Cartierul Prepeleac începe să-și schimbe înfățișarea

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele