Noapte
Zi
10 July 2020
1 min read

Dep. Corneliu Ștefan candidează pentru șefia Consiliului Județean Dâmbovița

Oficial, deputatul Corneliu Ștefan, președintele Partidului Social Democrat Organizația Dâmbovița, va fi candidatul formațiunii politice pentru funcția de președinte al Consiliului Județean la alegerile locale din toamna acestui an. Decizia finală a fost luată astăzi prin votul Biroului Politic Județean.

Propunerea a fost făcută de către senatorul Titus Corlățean, presedinte executiv al PSD Dâmbovița. “Această aprobare este una clară, firească. În mod normal, atunci când președintele unei organizații județene și-a câstigat mandatul prin competiție, cand are argumente, când are experiență, sprijinul membrilor partidului este unul clar, solid.

Decizia pe care PSD Dâmbovița a luat-o în această după-amiază este confirmarea schimbării care a avut loc în partid.

Plecăm încrezători în această competiție electorală, atât în cursa pentru Consiliul Județean, cât și pentru Târgoviște și pentru primăriile din restul orașelor și comunelor.

Următorul pas este validarea candidaturilor pentru CJD și primaria municipiului Târgoviște în Comitetul Executiv Național” a precizat Corlățean.

“Le mulțumesc tuturor colegilor și dâmbovițenilor care m-au încurajat pentru candidatura la Consiliul Județean.

Doresc o campanie electorală curată, cu proiecte care să aibă în prim plan dezvoltarea județului pe toate palierele. În curând voi ieși în spațiul public și voi prezenta proiectul meu, un master plan de dezvoltare, construit pe 10 piloni care va include fiecare localitate, care va include proiecte”, a adăugat Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Primăria derulează a doua acțiune de dezinsecție la sol 

Articolul Urmator

Președintele PSD Dâmbovița îi cere demisia prefectului județului

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele