Noapte
Zi
27 July 2020
1 min read

Doi comisari ai Gărzii de Mediu Dâmbovița detașati pe litoral pentru a participa la acțiuni în cadrul ” Comandamentului de vară” 

În perioada 27.07.2020 – 02.08.2020, Garda Naţională de Mediu – lansează “Comandamentul de vară”, acțiune care vizează extinderea numărului de controale pe litoral, pe perioada sezonului estival, ce are ca principal scop verificarea respectării mai multor măsuri, atât de către turiști cât și de către operatorii economici.

Astfel, se vor avea în vedere:

– verificarea respectării stării de salubritate a plajelor şi a modului în care se gestionează deşeurile generate la nivelul operatorilor economici care operează plajele de pe litoral

– verificarea, acolo unde este cazul, a existenţei şi funcţionarii sistemelor de preepurare ale apelor uzate evacuate, respectiv a punctelor de descărcare

– verificarea respectării legii costiere şi a protecţiei mediului pe factori: apa, aer, sol.

Participă la aceste acțiuni inclusiv o echipă a Gărzii de Mediu Dâmbovița, doi dintre cei 11 comisari ai Comisariatului Județean fiind detașați pe litoral timp de o săptămână. Această decizie a fost luată deoarece astfel de acțiuni ample necesită un efectiv mai mare de personal decât dispune la acest moment Comisariatul Judeţean Constanța.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovița inclusă în programul de garduri electrice pentru protejarea gospodăriilor de animalele sălbatice

Articolul Urmator

20 de elevi cu rezultate deosebite la învățătură au fost premiați de Consiliul Județean Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele