Noapte
Zi
23 July 2020
1 min read

Două hale industriale au fost inaugurate în Parcul Industrial Priboiu

Astăzi, în Parcul Industrial Moreni, au fost inaugurată o investiție importantă pentru dezvoltarea economică a județului. Este vorba despre darea în folosință a două noi hale industriale în SC Parc Industrial Moreni SA, entitate al cărei acționar unic este Consiliul Județean Dâmbovița. Cu o suprafață de 500 mp fiecare, halele sunt construite pe structură metalică și au asigurate toate utilitățile (energie electrică, gaze, apă, canalizare). De asemenea, acestea beneficiază de dotări specifice care asigură rezistență la incendiu (gradul III) și uși cu acționare electrică și pot răspunde atât nevoii întreprinzătorilor de a desfășura activități de producție, cât și creării unor condiții de lucru corespunzătoare.

Investiția, finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița, se ridică la valoarea de 1.700.000 lei. Început în cursul acestui an, proiectul vizează nu doar creșterea atractivității acestei zone pentru investitori, ci și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri dâmbovițean.

WhatsApp Image 2020-07-23 at 12.15.17

Societate cu capital de stat, SC Moreni Parc Industrial SA a făcut obiectul unui proiect de reabilitare a infrastructurii, finanțat din fonduri europene. În aceste condiții, parcul industrial a devenit mai atractiv pentru rezidenți.

Înfiinţat prin divizarea SC Automecanica Moreni SA, uzină din cadrul CN ROMARM SA, parcul industrial a avut și are ca obiectiv principal crearea de locuri de muncă.

SC Moreni Parc Industrial SA și-a început activitatea în anul 2002. În incinta Parcului Industrial Moreni, a cărui suprafață totală este de 25,2 ha, activează un număr de 42 societăți comerciale, în care își desfășoară activitatea 950 de salariați.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bărbat reţinut pentru distrugere prin incendiere

Articolul Urmator

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: “Dați recomandări, impuneți restricții și obligații, dar cum le implementați?”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele