Noapte
Zi
13 July 2020
1 min read

Monica Ilie: “Lașitatea lui Cotinescu Aurelian,  candidatul PNL Târgoviște la funcția de primar”

În ultima vreme, “meciul” electoral la nivelul municipiului Târgoviște este din ce în ce mai acid. Subiectele sunt multiple, iar răspunsurile pe măsură. În cursul săptămânii trecute ,Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și candidat pentru fotoliul de primar, preciza faptul că” în instituția Primăriei a apărut un caz de coronavirus, probabil că sunt mai multe cazuri și în viitor vor fi din ce în ce mai multe”.

În contextul acestor declarații, viceprimarul Monica Ilie a dorit să sublinieze, încă o dată, faptul că afirmațiile lui Cotinescu sunt false, și sunt doar atacuri la persoană.

“Fără să fiu surprinsă,  am constatat, din nou, lașitatea unui ,,bărbat” al politicii târgoviștene, Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște. În ultima conferință de presă pe care a susținut-o în sediul partidului, a afirmat: ,,chiar în instituția Primăriei a apărut un caz, probabil că sunt mai multe cazuri și în viitor vor fi din ce în ce mai multe”, referindu-se la infectarea cu noul coronavirus. Așa cum am spus în urmă cu două zile, reafirm, cu tărie că,  din fericire pentru noi, nu există niciun caz de coronavirus în Primăria municipiului Târgoviște. Tot atunci, i-am solicitat public domnului Cotinescu să-și retragă afirmațiile mincinoase și iresponsabile, precum și sa-și încadreze singur fapta penală săvârșită, conform Codului Penal și Ordonanțelor în vigoare.

Din nefericire, Aurelian Cotinescu a ținut doar să facă un atac la persoană,  fără a veni cu argumente sau dovezi concrete în sprijinul celor pe care le-a afirmat. Nu este pentru prima oară când candidatul PNL la funcția de primar al municipiului dovedește lașitate,  căci, și de această dată,  indirect, și-a retras afirmațiile printr-o altă acuzație, spunând că,  nu s-a referit la Primărie, ci la Compania de Apă, instituție subordonată nu numai UAT Târgoviște ci și Consiliului Județean.

Distinse domnule candidat, afirmațiile dumneavoastră nu sunt ,,delict de opinie” așa cum susțineți pe facebook, ci se încadrează în prevederile Codului Penal și Ordonanțelor în vigoare.

Cât  despre ,,musca pe căciulă”…este prea jos nivelul discursului dumneavoastră ca să vă răspund.”, precizează Monica Ilie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: A doua acțiune de combatere a insectelor prin pulverizare aeriană

Articolul Urmator

PNL Târgoviște dorește un municipiu digital

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele