Noapte
Zi
20 July 2020
1 min read

Patru dâmbovițeni, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

La data de 19 iulie a.c., în urma activităților de cercetare desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmbovița, patru persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului, au fost reținute pe baza de ordonanță pentru 24 de ore.

Cei în cauză vor fi prezentați, pe parcursul acestei zile, Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, la finalizarea perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de cannabis indoor și outdoor, 31.407 lei, 20 de grame de cannabis, 5 grindere, 3 cântare electronice, 15 telefoane mobile, mai multe semințe de cannabis, obiecte cu urme de materie vegetală, echipamente necesare creșterii și dezvoltării indoor a plantelor de cannabis, respectiv 7 lămpi, 6 drosere, 8 timere, aparat măsurare PH, 3 termometre, 3 filtre de aer, 3 extractoare de aer, 4 ventilatoare, 1 umidificator, 3 dezumidificatoare, 1 aparat aer condiționat mobil, o boxă audio.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, ANUNȚ PUBLIC 2 depunere solicitare avize de mediu

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: 21 de persoane infectate cu COVID 19 refuză internarea

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele