Noapte
Zi
10 July 2020
1 min read

Președintele PSD Dâmbovița îi cere demisia prefectului județului

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată în această seară la sediul PSD Dâmbovița, președintele Corneliu Ștefan i-a cerut, în mod public, demisia prefectului Aurelian Popa. Potrivit lui Ștefan, Popa este”agentul electoral al Partidului Național Liberal” în teritoriu și încearcă să racoleze primarii social democrați. Un exemplu în acest sens este îl reprezintă edilul comunei Costeștii din Vale, Toma Matei, care, zilele trecute s-a a renunțat ls PSD și s-a înscris în PNL.

“Îi cer demisia domnului prefect Popa Aurelian pentru că, brusc, a devenit agentul electoral al PNL Dâmbovița și încalcă orice lege din România, el fiind înalt funcționar public. Domnule prefect, dacă aveti onoare dați-vă demisia, lasați-i pe colegii mei din PSD în pace și nu mai acționați la impulsuri din partea PNL.” , a precizat Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. Corneliu Ștefan candidează pentru șefia Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Forțele de ordine acționează pentru respectarea măsurilor de distanțare socială și a prevenirii și limitării infectării cu COVID 19

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele