Noapte
Zi
18 July 2020
2 mins read

PSD Dâmbovița: “Vocea oțelarilor târgovișteni va fi auzită în Parlamentul României”

“Măsura radicală cerută de PNL Târgoviște a fost pusă în practică săptămâna aceasta: 1200 de oțelari dâmbovițeni își pierd locurile de muncă. Pe 13 noiembrie anul trecut, un lider liberal declara că, în cazul Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște, trebuie luate măsuri radicale. Din păcate, acest lucru s-a și întâmplat.
Criza economică generată de COVID-19 a fost o lovitură grea pentru industria târgovișteană și cea națională.
Inadmisibil este și faptul că, deși situația angajaților de la COS Târgoviște era cunoscută de Guvernul Orban, liberalii nu au făcut nimic pentru ca aceasta să fie rezolvată. Orice implicare din partea statului era oportună și binevenită, însă PNL Târgoviște doar a arătat cu degetul Combinatul uitând că, în istoria de 50 de ani a acestuia, a fost motorul economic al acestui oraș și județ.
Dar, pentru că Orban și partidul său nu au fost în stare să prevadă o singura măsură benefică pentru industria grea, aceasta își găsește sfârșitul în Târgoviște din cauza liberalilor.
Mai grav este că liberalii dâmbovițeni se folosesc de nenorocirea unor oameni pentru a strânge voturi, uitând că tocmai ei au cerut măsuri radicale împotriva Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște.
COS Târgoviște nu trebuie să dispară, iar cei 1200 de angajații nu trebuie să rămână pe drumuri.
PSD Dâmbovița face un apel către toți parlamentarii dâmbovițeni, indiferent de culoarea politică, să sprijine eforturile sindicaliștilor de a găsi cea mai bună variantă pentru ca această emblemă a județului să-și continue activitatea.
PSD Dâmbovița îl asigură pe Nicolae Dragodănescu, președintele Sindicatului “Valahia” Târgoviște, că vocea oțelarilor târgovișteni va fi auzită în Parlamentul României și de guvernul român.
Soluții există, iar noi vom susține punctul de vedere al muncitorilor de la COS”, transmite PSD Dâmbovița prin vocea purtatorului de cuvânt PSD Dâmbovița, Costin Cozma
Poziția social democraților dâmbovițeni vine în contextul în care, printr-o postare pe facebook, liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu,  acuza administrația publică locală de faptul că nu are nicio reacție vizavi de situația în care se află Combinatului de Oțeluri Speciale, că 1200 de angajați își vor pierde locul de muncă, iar unitatea va fi închisă.
“Cum să te lauzi cu un loc 3 în topul cititorilor unui ziar de nișă tocmai în zilele când 1200 de angajați ai COS au aflat că vor rămâne pe drumuri?
De două zile, edilii Târgoviștei încearcă să ne bage pe gât un top în care Târgoviștea se află pe locul 3 – un top al aprecierii orașului de către proprii locuitori, realizat de o publicație online cu public restrâns.
Suntem “cei mai tari din țară”, întrecuți doar de Oradea și Sibiu. Așa se bat cu pumnii în piept mai marii primăriei, care nu se mai satură de laude, autoaprecieri și osanale. Nicio reacție, în schimb, față de situația de la COS.

Ca de obicei, manipulare crasă prin tehnica generalizării.

Stimată administrație, Târgovişte este pe locul I, nu pe III. Dar nu la aprecierile “prietenilor” de pe grupurile de whatsapp de partid, ci la locuri de muncă pierdute într-o singură zi!

Sunt oameni din toate categoriile sociale care așteaptă lucruri de calitate în orașul lor, care văd minciuna și realitățile imediate ale vieții în Târgoviște.

Vă spun sincer, fenomenul îmi amintește, cu tristețe, de faimoasele portocale din plastic din vitrinele magazinelor comuniste”.

IMG-20200718-WA0002

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DSP Dâmbovița, amenzi de 117500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție și distanțare socială

Articolul Urmator

BRANIȘTEA: Un mal de pământ s-a surpat peste trei persoane

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele