Noapte
Zi
17 August 2020
1 min read

200 de milioane de euro prin programul Erasmus + pentru stimularea educaţiei şi formarea digitală

Comisia Europeană (CE) a alocat alte 200 de milioane de euro pentru a stimula educaţia şi formarea digitală prin programul anul Erasmus+. Fondurile sunt destinate sprijinirii de proiecte care se bazează pe  metodele digitale de predare, învăţare şi evaluare în şcoli, în învăţământul superior şi în instituţiile de formare profesională.

„Pandemia de COVID-19 a avut un impact perturbator asupra educaţiei şi formării, noile modalităţi de predare şi învăţare necesitând soluţii inovatoare, creative şi favorabile incluziunii”, transmit reprezentanții Comisiei Europene.
De asemenea, aceștia mai susțin și faptul că țarile care fac parte din spațiul european trebuie să promoveze educația și competențele digitale, .
„Comisia va publica, în cadrul programului Erasmus+, cereri extraordinare de propuneri în valoare de 200 de milioane de euro, care vor oferi mai multe oportunităţi de învăţare, de predare şi de diseminare a cunoştinţelor în era digitală. Există soluţii eficace, inovatoare şi favorabile incluziunii pentru a îmbunătăţi educaţia digitală şi competenţele digitale, iar acestea vor beneficia de sprijin european”, precizează Margaritis Schinas, vicepreşedintele pentru promovarea modului de viaţă european.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ionel Petre, ALDE Dâmbovița: “Sper ca dâmbovițenii să aleagă ceea ce le este mai bine”

Articolul Urmator

A murit ucisă de un lemn căzut dintr-o remorcă

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele