Noapte
Zi
5 August 2020
1 min read

A vrut să verifice cu o lumânare etanșeitatea unei butelii și a produs un incendiu 

Astăzi, 05 august, în jurul orei 11:30, pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați și au intervenit cu 3 autospeciale de intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) din localitatea Mogoșani.

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins și la acoperișul unei locuințe situată în imediata apropiere, pe proprietatea învecinată.

La prima proprietate (de unde a pornit incendiul) au ars: bucătăria de vară (construită din lemn) pe o suprafață de cca.30 mp și materiale combustibile din aceasta (piese de mobilier și obiecte de uz casnic și gospodăresc). La cea de a doua proprietate a ars acoperișul casei pe o suprafață de cca.150mp și cca.500 kg porumb (boabe).

Intervenția promptă a pompierilor, care au lichidat incendiul în mai puțin de o oră, a salvat din calea flăcărilor locuința proprietarului și restul casei vecine.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza unor scăpări de gaze combustibile (butan) la o butelie de aragaz, proprietarul verificând etanșeitatea buteliei cu o lumânare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ionel Petre va fi candidatul ALDE pentru președintia Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Urmator

Radu Popa, PSD Dâmbovița: “Nu ne temem, nu sunteți eterni”.

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele