Noapte
Zi
15 August 2020
2 mins read

Candidații PNL la primăriile Văcărești si Persinari și-au depus candidaturile

Alți doi candidați ai Partidului Național Liberal și-au depus candidaturile pentru alegerile locale din toamna acestui an. Astfel, pentru conducerea administrației publice locale din comuna Văcărești va candida Costică Țigănuș, iar pentru comuna Văcărești Valentin Drăgoi.

Ca de fiecare dată, alături de aceștia s-a aflat Gabriel Grozavu, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița, dar și echipele de consilieri.

„Și astăzi am ales să le fiu alături colegilor mei, candidații Partidului Național Liberal pentru funcțiile de primar în comunele Văcărești și Perșinari. Este o zi importantă pentru noi toți, o zi care reprezintă un nou pas către schimbare. Vreau să le transmit acestora că au tot sprijinul meu, că împreună suntem o echipă care merge la victorie pe data de 27 septembrie în acest scrutin electoral.

Atât Costică Țigănuș la Văcărești, cât și Valentin Drăgoi la Perșinari au capacitatea și determinarea de a demonstra că promisiunile chiar se pot transforma în fapte, în proiecte care să aducă bunăstarea comunității, că administrația publică implică în mod direct nevoia cetățeanului, iar alături de candidatul nostru, profesorul Ion Sorin, la Consiliul Județean Dâmbovița, vom câștiga.

Succes PNL Văcărești, succes PNL Perșinari„, a transmis Gabriel Grozavu.

1

2

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al comunei Văcărești. Este alături de mine o parte a familiei, dar și o parte dintre candidații la funcțiile de consilieri locali și susținători. Comuna Văcărești trebuie să devină o comună europeană cu condiții de viață decente după atâția ani de administrație locală pesedistă în care nu s-a făcut nimic pentru cetățeni. Împreună cu echipa mea venim să schimbăm fața acestei comune. Vreau să le mulțumesc tuturor celor mi-au acordat semnăturile de susținere și promit că nu îi voi dezamăgi. Vreau să-i mulțumesc domnului prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița Gabriel Grozavu pentru încrederea și susținerea acordată. „- Costică Țigănuș, candidat PNL Văcăresti.

3

„Le mulțumesc tuturor celor care și-au arătat susținerea pentru echipa PNL Perșinari. Le promit că nu îi voi dezamăgi, că îmi voi pune toată priceperea în a realiza și a pune în aplicare cât mai multe proiecte, că vor găsi, în orice moment, în mine un sprijin, că voi fi receptiv la toate nevoile și problemele lor. Totodată, le mulțumesc colegilor mei, echipei alături de care voi candida, dar și domnului prim-vicepreședinte Gabriel Grozavu pentru că astăzi ne-a fost alături.

Împreună cu Ion Sorin, candidatul PNL Dâmbovița la președinția Consiliului Județean Dâmbovița vom deschide un capitol nou pentru cetățeni„, -Valentin Drăgoi, candidat PNL Perșinari.

4

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD Dâmbovița a depus dosarele de candidaturi pentru Consiliul Județean! Cine va face parte din echipa condusă de deputatul Corneliu Ștefan?

Articolul Urmator

RĂZVAD: Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele