Noapte
Zi
6 August 2020
2 mins read

DÂMBOVIȚA: PSD acuză PNL de șantaj și amenințare asupra unor primari! Dialog acid între președinții celor două partide

Un subiect destul de dezbătut în ultima săptămână în politica dâmbovițeană l-a reprezentat plecarea unor primari social democrați către liberali. PSD acuză PNL că racolează edilii prin amenințări și șantaj.

Au existat diferite luări de poziție, atât din partea PSD Dâmbovița, cât si din partea PNL Dâmbovița, cel mai recent schimb de replici consumându-se în cadrul unei emisiuni tv la un post de televiziune central, între președintele PSD, deputatul Corneliu Ștefan, și președintele PNL, Virgil Guran.

“Corneliu Ştefan: În judeţul Dâmboviţa avem presiuni din partea liderilor PNL asupra primarilor PSD. Patru primari din partea PSD au fost şantajaţi, o spun public, de dl Virgil Guran, împreună cu prefectul judeţului Dâmboviţa. Este o acuzaţie reală şi mă bucur că dl Guran este aici azi, ca să spună clar ce face zilnic în Dâmboviţa. Poate să ne spună dl Guran cum au fost şantajaţi, dar eu vă pot spune că şantajul a mers departe şi sunt primari din PSD cărora li s-au promis bani din fondul de rezervă al Guvernului, primari ale căror familii sunt ameninţate, dar şi primari cărora nu li se acordă nici măcar o cerere de concediu.
Virgil Guran: Cred că vorbesc din istorie cei de la PSD, exact aşa au procedat ei în trecut. Nu ştiu cum îşi permit să vină să facă asemenea acuzaţii, când ei ştiu foarte bine cum ne-au luat primarii în 2014. Într-adevăr, se pare că sunt anumiţi primari care se întorc la partidul de unde au fost luaţi cu forţa.
Corneliu Ştefan: Dle Guran…
Virgil Guran: Dle Ştefan, vă rog, nu v-am întrerupt, v-am ascultat poveştile…
Corneliu Ştefan: Nu sunt poveşti…
Virgil Guran: Îl rog pe dl Ştefan să spună public cine a început aceste negocieri şi cine a luat prima dată un primar.
Corneliu Ştefan: Dle Guran, dvs nu aveţi de unde să ştiţi, că sunteţi mai nou în judeţ. Sunteţi paraşutat de la Câmpina. Nu vreau să jignesc, dar…
Virgil Guran: Dle Ştefan, ar trebui să vă revizuiţi modul de a vorbi!
Corneliu Ştefan: Nu pot să permit asemenea aberaţii…
Virgil Guran: Dacă îmi permiteţi, eu am venit în Dâmboviţa să schimb ce se întâmplă acolo. Şi veţi vedea că vom scoate acest judeţ din sărăcia în care l-aţi băgat dvs. Astea cu şantajul sunt poveşti! Încă nu au venit primari în PNL. Vom vedea când îşi depun candidaturile. Personal, o să încep, dle Ştefan, să cer să se verifice totul în judeţ, cum aţi făcut bani, tot!
Corneliu Ştefan: Concret, primarul comunei Costeşti Vale, trecut la PNL de o lună de zile, a primit bani din fondul de rezervă al Guvernului.
Virgil Guran: Prima minciună, dle Ştefan, nu ştiţi administraţie. Nu s-au dat bani din fondul de rezervă până acum. Aţi mai spus că primarii nu iau concediu de la miniştri, unde aţi mai văzut aşa ceva? Haideţi dom’le, aţi ţinut judeţul ăla în sărăcie. Nu aţi făcut nimic 20 de ani de când conduceţi judeţul. Eu colaborez cu orice coleg care a fost adus în trecut la PSD şi doreşte să candideze. Eu respect dreptul oricăruia să candideze.
Corneliu Ştefan: Dle Guran, unii sunt doar de doi ani la PSD, de ce dezinformaţi?
Virgil Guran: Dle Ştefan, habar nu aveţi de lege. Cum să fie de 2 ani la PSD? Păi pierdea mandatul.”.

SURSA dcnews.ro

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sanatoriul de la Moroeni nu va fi închis

Articolul Urmator

Între 7 și 24 august se pot depune candidaturile pentru alegerile locale

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele