Noapte
Zi
25 August 2020
2 mins read

Georgiana Gheorghe, candidat PNL pentru primăria Sălcioara:”Minciunile cu care am fost ademeniți până acum trebuie să înceteze”

„Sunt mândră de șansa pe care o am și anume aceea de a demonstra că puterea de muncă și determinarea mă vor ajuta să transform din temelii comuna noastră, că voi aduce o schimbare în bine pentru meleagurile mele natale, pentru Sălcioara. Știu că drumul pe care am pornit nu este unul ușor, însă, fiind un om al acestor locuri cunosc foarte bine problemele și nevoile comunității.

Îmi doresc o administrație publică bazată pe transparență, dar mai ales pe încredere pentru că știu că numai împreună putem dezvolta comuna noastră, pentru că împreună trebuie să profităm de fiecare oportunitate și să o dezvoltăm, pentru că merităm, pentru că avem potențial, pentru că minciunile cu care am fost ademeniți până acum trebuie să înceteze.

Împreună vom face din Sălcioara o comună modernă, o comună europeană, iar acest lucru îl vom începe prin realizarea rețelelor de apă, canal și gaze naturale pentru toți locuitorii. Vom continua cu reabilitarea și modernizarea infrastructurii stradale în toate satele, vom construi șanțuri și podețe dalate. Vom moderniza iluminatul public stradal, vom monta becuri pe fiecare stâlp, inclusiv pe drumurile care duc către gară (Sălcioara, Cuza-Voda, Ghinești, Mircea-Vodă). Vom realizare drumul de acces peste calea ferată pentru locuitorii din Bănești, vom realiza posibilități de acces peste râul Dâmbovița locuitorilor din Sălcioara și peste râul Ilfov  în  Mircea –Vodă  prin cele două puncte de trecere (spre Ghinesti și spre Movila), dar și o punte peste râul  Suta din Cătunu.

Vom reabilita și moderniza clădirile în care funcționează  dispensarul uman, Politia și Poșta.

Pentru că siguranța cetățeanului este extrem de importantă vom monta, în fiecare intersecție a comunei, sisteme de supraveghere video.

În domeniul educației vom construi o bază sportivă multifunctională, vom amenaja locuri de joacă în fiecare sat, dar și programe de after school.

Un alt proiect vizează digitalizarea procesului administrativ și vom face un prim pas prin arhivarea electronică a tuturor documentelor.

De asemenea, vom demara procedurile pentru cadastrarea tuturor pășunilor și cartografierea lor.

Vom rezolva problema cu care se confruntă satul Cătunu în perioadele ploioase, și anume săparea și construirea unui șanț care să direcționeze scurgerea apei.

Vom organiza și amenaja unui târg sau o piață comunală unde producătorii locali să aibă posibilitatea de a-și comercializa produsele.

Viitorul  stă în mâinile noastre, haideți să-l scriem împreună pe data de 27 septembrie.”- Georgiana Gheorghe, candidatul Partodului Național Liberal la primăria comunei Sălcioara la alegerile locale din 27 septembrie a.c.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

L-AȚI VĂZUT? A plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors! 

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: SkatePark Chindia va fi finalizat luna viitoare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele