Noapte
Zi
17 August 2020
1 min read

Ionel Petre, ALDE Dâmbovița: “Sper ca dâmbovițenii să aleagă ceea ce le este mai bine”

Președintele ALDE Dâmboviţa împreună cu echipa sa de consilieri județeni au depus dosarele de candidatură pentru alegerile din 27 septembrie 2020. Petre Ionel a precizat faptul că, în toată perioada în care au mers la cetățeni pentru obținerea semnăturilor de susținere, s-au lovit de reticență, drept pentru care și-a propus să fie și mai motivat în ducea la îndeplinire a proiectele sale.

“Avem o listă de candidaţi compusă din oameni adevărați, din toate palierele sociale, bărbați și femei deopotrivă. Consider că așa punem în valoare dorința oamenilor, de jos începând până la cel mai înalt nivel al județului Dâmbovița. Am alături de mine oameni care nu s-au vândut pe câțiva arginți, oameni care au demnitate, oameni pentru care politica înseamnă responsabilitate, nu o modalitate de a-și atinge un țel imediat. Pe noi ne interesează dâmbovițenii. Nu vom avea o campanie electorală în care să arătăm cu degetul către unii sau către alții. Dâmboviţa este un județ bogat și voi face tot posibilul să-l duc acolo unde îi este locul, în topul județelor la nivel național, pentru că poate, pentru că are cu ce și pentru că acum are și cu cine. Îmi asum această responsabilitate fără niciun fel de reținere. Sper ca dâmbovițenii să aleagă ceea ce le este mai bine, să aleagă pe cine poate să ducă județul, nu prin promisiuni, ci prin fapte, acolo unde îi este locul.” a transmis Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița și candidat pentru conducerea Consiliului Județean.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidaturi pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Urmator

200 de milioane de euro prin programul Erasmus + pentru stimularea educaţiei şi formarea digitală

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele