Noapte
Zi
17 August 2020
1 min read

Master Planul de dezvolare al județului Dâmbovița prezentat de Corneliu Ștefan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean

Astăzi, în locația Curții Domnești din Târgoviște, în Sala Tronului, deputatul și președintele Partidului Social Dâmbovița, Corneliu Ștefan, candidatul formațiunii politice pentru președinția Consiliului Județean la alegerile locale, a prezentat programul electoral cu care se prezintă în fața dâmbovițenilor. Este vorba de un Master Plan care cuprinde 10 axe: infrastructură, sănătate, administrație, mediul de afaceri, agricultură, învățământ, protecția mediului, învățământ, cultură, turism, tineret și sport, menite să dezvolte toate aceste domenii.

CITESTE AICI PROGRAMUL COMPLET

10 MĂSURI PENTRU

“Doresc să îi asigur pe toți cetățenii că acest program, acest Master Plan de Dezvoltare al județului Dâmbovița, va reprezenta Biblia mea din prima zi din care voi conduce Consiliul Județean, acesta va fi proiectul meu. Un proiect care va realizat împreună cu echipa mea, dar mai ales împreună cu voi, dâmbovițenii.

IMG-20200817-WA0003

Acest program de dezvoltare va fi pus în aplicare de noi, de echipa Partidului Social Democrat Dâmbovița, echipa câștigătoare.

IMG-20200817-WA0002

Venim cu lucruri concrete și, spre deosebire de alți contracandidați care au avut puterea, însă din neputință sau rea voință nu le-au realizat, eu îmi iau angajamentul în fața tuturor că le voi duce la bun sfârșit. Suntem determinați pentru a pune în aplicare acest Master Plan de Dezvoltare al județului”. , a transmis deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

IMG-20200817-WA0004

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vicar Eparhial Ionuț Ghibanu:” Fără credință, viața aceasta nu are nici un sens!”

Articolul Urmator

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidaturi pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele