Noapte
Zi
31 August 2020
1 min read

Primar Cristian Stan:”Da, bolnavilor de voturi de la PNL, lucrările neconforme de pe Calea Ialomiței se refac PE BANII CONSTRUCTORULUI

“Da, bolnavilor de voturi de la PNL, lucrările neconforme de pe Calea Ialomiței se refac PE BANII CONSTRUCTORULUI!

În logica disperată de campanie electorală, unii au ajuns să înjure orice, oricât de corect sau drept ar fi demersul. Programul lor politic e înjurătura. Acum înjură că se refac lucrările neconforme de pe centură ( o centură asfaltată în proporție de 80% – n.b.) Probabil, dacă erau ei la putere, ar fi închis ochii, ar fi plătit și ar fi mers mai departe.

Eu nu am glumit când am spus că nu plătesc NIMIC din ce nu e făcut cum trebuie. Prefer să întârzii o zi sau o săptămână sau o lună și tot nu plătesc până nu reface constructorul totul PE BANII LUI. Dacă e nevoie, pune din nou tot asfaltul, până e 100% conform.

Nu mă joc pe banii târgoviștenilor, așa cum ar vrea (și ar face, probabil) cei care mă înjură astăzi. Pentru că eu nu sunt falimentar de profesie ca ei. Și nu o să las niciodată orașul pe mâna lor, ca să-l falimenteze.

P.S: la lucrările pe PIDU A (micro 6), s-au plătit penalități de peste 11.000.000 lei de către constructor pentru că NU AM ÎNCHIS OCHII. PentruTârgoviște”- reprezintă răspunsul lui Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște și candidat PSD Târgoviște la alegerile locale pentru încă un mandat, la adresa criticilor aduse de contracandidatului său liberal, Aurelian Cotinescu, pe tema unor lucrări care se execută la centura ocolitoare a municipiului, pdle strada Calea Ialomiței.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD Dâmbovița: “PNL-USR-PMP – Coaliția nocivă împotriva românilor”

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Se lucrează intens la pasajul Petru Cercel

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele