Noapte
Zi
15 August 2020
2 mins read

PSD Dâmbovița a depus dosarele de candidaturi pentru Consiliul Județean! Cine va face parte din echipa condusă de deputatul Corneliu Ștefan?

„Astăzi este un eveniment deosebit pentru Organizația PSD Dâmbovița, este un eveniment deosebit pentru județul Dâmbovița, Organizația noastră a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Dâmbovița și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean. În primul rând vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor care ne-au susținut în această perioadă de precampanie, avem peste 77.000 de semnături valide pe care le-am depus la Biroul Electoral Județean, semnături din partea dâmbovițenilor pentru susținerea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și pentru consilieri județeni ai Partidului Social Democrat. Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor și vreau să-i asigur pe această cale că este o onoare pentru noi și o responsabilitate să fie alături noi în număr atât de mare. Acum 4 ani, când nu erau condiții de pandemie, PSD a depus 67.500 de semnături, astăzi am depus 77.000 de semnături, de aceea mulțumesc încă o dată dâmbovițenilor care au semnat pentru susținerea candidaților PSD pentru Consiliul Județean. Avem cea mai puternică echipă de consilieri județeni. Suntem singura echipă determinată, suntem singura echipă aplecată asupra problemelor județului Dâmbovița. Suntem primul partid care a depus listele de semnături și candidaturile pentru alegerile din 27 septembrie. Vreau să dau asigurări că vom continua toate proiectele care sunt în județul Dâmbovița, vom continua proiectele de dezvoltare ale tuturor comunităților din județ, dar nu în ultimul rând, vom veni în fața dâmbovițenilor, așa cum am promis, cu un Masterplan de dezvoltare al județului Dâmbovița, care cuprinde 10 axe de dezvoltare, un masterplan care se întinde pe 10 ani. Din echipa de consilieri fac parte oameni din toate categoriile socio-profesionale, oameni care au demonstrat în domeniile din care au făcut parte. Sunt oameni care lucrează pentru proiecte de dezvoltare în județul nostru. Este cea mai puternică echipă de consilieri județeni pe care poate să o ofere astăzi dâmbovițenilor un partid politic”. Este mesajul pe care deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița l-a transmis astăzi după momentul depunerii dosarelor de candidatură la Consiliul Județean pentru alegerile locale.

IMG-20200815-WA0001

Corneliu Ștefan deschide lista consilierilor județeni, fiind urmat de:

-Corneliu Ștefan

-Antonel Jîjîie

-Luciana Marilena Cristea

-Ionuț Cristian Săvoiu

-Mihai Cristian Avanu

-Georgeta Dincă

-Corneliu Vișoianu

-Laurențiu Adrian Neculaescu

-Sache Neculaescu

-Mihai Istrate

-Liviu Cosmin Vasilescu

-Claudiu Eduard Mănoiu

-Gabriel Purcaru

-Liviu Cozmin Stoica

-Ionuț Cătălin Lăscaie

-Mioara Costache

-Marian Dinu

-Alexandru Cătălin Craiu

-Elena Lilica Ilioan

-Cornelia Stan

-Iulian Oprea

-Alexandru Diniță

-Valeriu Fulga

-Florian Dan Georgescu

-Traian Daniel Ivanovici

-Mihail Marius Lupoiu

-Georgiana Niță

-Fănuț Costea

-Gabriela Cerchez

-Ileana Cătălina Nicolăescu

-Cătălin Cosmin Olteanu

-Cezarina Necula

-Ioana Antoaneta Radu

-Ruxandra Mădălina Zamfir

-Roxana Ionela Aldea

-Ionela Șerban

-Eugen Nicolae Răbaea

-Ștefan Alin Nițescu

-Ilie Radu

-George Alexandru Istrate

-Constantin Cazacu

-Nicoleta Georgiana Dorobanțu

-Roxana Mateoiu

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Candidații PNL Vlădeni, I.L. Caragiale și Dărmănești și-au depus candidaturile pentru alegerile locale

Articolul Urmator

Candidații PNL la primăriile Văcărești si Persinari și-au depus candidaturile

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele