Noapte
Zi
13 August 2020
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Primăria are în derulare proiecte în valoare de 365 milioane de lei

Potrivit declarațiilor primarului Cristian Stan, în acest moment, la nivelul administrației publice locale târgoviștene, se află în derulare proiecte în valoare de aproximativ 350 de milioane de lei. Investițiile vizează diferite segmente, de la dezvoltarea infrastructurii educaționale, până la modernizarea zonei centrale a municipiului.
‘Vreau să spun că, în acest moment, în municipiul Târgovişte, sunt în faza de execuţie, în derulare, cele mai mari proiecte accesate vreodată de administraţia locală pe zona de infrastructură educaţională. Mă refer la proiectul de reabilitare şi modernizare al Şcolii „Matei Basarab”, la proiectul de reabilitare şi modernizare al Şcolii ,,Mihai Viteazul”, şcoală care va fi gata luna viitoare. Este un proiect european de aproape 19 milioane de lei realizat de către administraţia locală târgovişteană într-un timp record. Este important, mai ales pe fondul pandemiei, că suprafaţa desfăşurată a extinderilor în unităţile de învăţământ în momentul de faţă în municipiul Târgovişte, care fac obiectul contractelor de execuţie de lucrări, se cifrează undeva la 13.000 mp, cu precizarea că nu am inclus aici proiectul de reabilitare, modernizare, extindere a Şcolii ”Tudor Vladimirescu” care este în faza de obţinere a finanţării. Mai avem în derulare şi alte proiecte importante, respectiv Cinematograful Independenţa – 9 milioane de lei, Parcul Mitropoliei – 7 milioane de lei, Piaţa Revoluţiei – 3 milioane de lei, Piaţa Tricolorului – 9 milioane de lei, care a ajuns şi în faza de recepţie. Per total, aproximativ 350 milioane de lei, discutăm de proiecte în derulare în municipiul Târgovişte în momentul de faţă, proiecte majore, fără să vorbim de alimentări cu apă, canalizare, fără să vorbim de programul de reabilitare a parcărilor din cartierele municipiului Târgovişte.„, precizează Cristian Stan

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sorin ION, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița:”Agricultura poate deveni un motor al dezvoltării economiei”

Articolul Urmator

I.L Caragiale: Accident rutier soldat cu o victimă 

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele