Noapte
Zi
17 September 2020
1 min read

Accident rutier la Voinești.O victimă a fost transportată la UPU Târgoviște

În această dimineața, pe DN72A, pe raza localității Izvoare, comuna Voinești, a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat două victime, neîncarcerate, care au fost preluate pentru îngrijiri medicale de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ, una dintre acestea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște.

Se pare că unul dintre conducătorii auto nu ar fi adaptat viteza și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula din sensul opus.

La fața locului au fost prezenți și pompierii de la Garda Voinești care s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) și un echipaj de ambulanță SMURD și au acționat pentru asigurarea zonei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Marcel Ciolacu, președinte PSD, mesaj pe subiectul pandemiei de COVID 19: ”Ascultați de specialiști și nu de politicieni”

Articolul Urmator

Expoziția “DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI”, la Muzeul de Artă din Târgoviște

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele