Noapte
Zi
29 September 2020
1 min read

Aurelian Cotinescu, PNL Târgoviște: “Dincolo de partide, funcții și lupte electorale, avem o misiune comună: să punem umărul la dezvoltarea Cetății”

“Vreau să mulțumesc în general târgoviștenilor și în special tuturor celor care au ieșit la vot!

Mulțumesc totodată  echipei pentru implicarea, determinarea și credinta cu care s-au implicat în această campanie, au mers pe fiecare stradă și au înregistrat problemele si doleanțele târgoviștenilor.

Avem 4 ani de construcție, în care voi intensifica demersurile făcute deja pentru a atrage atenția Guvernului către dezvoltarea Târgoviștei.

Dincolo de partide, funcții și lupte electorale, avem o misiune comună: să punem umărul la dezvoltarea Cetății. Asta intenționez să fac în continuare.Vă mulțumesc încă o dată!”- transmite Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște. În urma candidaturii la alegerile locale pentru primăria municipiului Târgoviște de duminică, 27 septembrie, Cotinescu a obținut 17,78%, 4619 voturi. Pentru Consiliul Local Municipal, PNL a obținut 5 mandate de consilieri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ionel Petre, lider ALDE Dâmbovița: “La aceste alegeri a contat doar votul politic”

Articolul Urmator

Din 1 octombrie cardul de sănătate redevine obligatoriu, cu excepția consultațiilor la distanță

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele