Noapte
Zi
8 September 2020
1 min read

De la înălțime, La Mulți Ani, Târgoviște!

În anul 2007, anul intrării României în Uniunea Europeană, o parte din liderii montaniarzilor dâmbovițeni a lansat TOP 27, topul cuceririi celui mai înalt vârf/celei mai înalte cote din fiecare ţară a Uniunii Europene. În anul 2013, odată cu intrarea Croației în UE, Top 27 a devenit, pentru montaniarzi, TOP 28. Din cele 28 de vârfuri au fost cucerite până acum cele mai înalte cote din 20 de țări.
Totuși, chiar peregrini pe trasee europene, gândul și inima lor a bătut și pentru Cetatea Târgoviștei și, normal, pentru România. Anexăm câteva imagini de pe vârfuri europene.
În condițiile în care, anul acesta, nu am putut programa nicio expediție externă, am planificat una specială, pe „Trapezul României”, o impresionantă creastă ce include vârfurile Viștea Mare (2527 m, al treilea, ca altitudine din România) și „Acoperișul României”, vârful Moldoveanu (2544 m).
Duminică, 6 septembrie, pe la ora prânzului, am toastat (pe bune, am avut o bere la noi!) pentru urbea noastră:La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, târgovișteni!- Nicolae Posta, Președinte Asociația Chindia Jurasic Park.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primarul de la Ocnița recunoaște! L-a pedepsit pe viceprimar pentru că îi este adversar politic

Articolul Urmator

TITU: Candidata ProRomânia la primărie trebuie să înlăture afișele electorale neconforme

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele