Noapte
Zi
23 September 2020
1 min read

Dep. Corneliu Ștefan: “PSD a făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari.PSD susține majorarea pensiilor cu 40%”

În cursul zilei de ieri, Plenul reunit al Parlamentului a adoptat proiectele privind rectificarea bugetului de stat, aici fiind incluse amendamente aduse de PSD care prevăd bani în plus pentru pensionari, elevi,profesori, dar și mai multe fonduri pentru primării. Astfel, parlamentarii social democrați au votat majorarea pensiilor cu 40%, dublarea alocațiilor pentru copii, mărirea salariilor cadrelor didactice și sprijinirea unităților administrativ teritoriale care au cheltuit sume generoase din propriile bugete în toată această perioadă a pandemiei.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut mai multe precizări pe acest subiect în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit acestuia, PSD, prin amendamentele aduse și votul acordat a făcut dreptate pentru toți pensionarii români.

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat la nivel național.  În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora li s-a mărit pensia cu 14%, vorbim despre 5 milioane de pensionari care au fost furați de Guvernul PNL, cu 26%. Este o lege pe care Partidul Social Democrat a inițiat-o, a dezbătut-o și a votat-o în Parlamentul României, prin care, la 1 septembrie 2020, punctul de pensie trebuia să se mărească cu 40%. Guvernul PNL a furat în fiecare lună, fiecare pensionar… De la 1 septembrie 2020, fiecare pensionar din România a fost furat cu 26% de către Guvernul PNL. Ieri s-a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, iar Guvernul Orban trebuie să plătească pensiile cu 40% în plus așa cum am stabilit noi cei din Partidul Social Democrat. Reprezentanții Partidului Național Liberal, atât de la nivel local, dar și de la nivel central, spuneau pensionarilor că nu există fonduri pentru majorarea punctului de pensie, în timp ce Guvernul Orban muta banii, în acest an, din acest capitol, către pușculița de partid, către achiziții dubioase și, nu în ultimul rând, pentru alte cheltuieli pe care ei le-au făcut la nivelul Guvernului României. Partidul Social Democrat susține cu tărie respectarea legii și majorarea punctului de pensie cu 40%, dublarea alocațiilor așa cum noi, cei din Partidul Social Democrat, am votat și am inițiat în Parlamentul României, noi nu am votat mărirea alocației cu 22,5 lei, ci dublarea alocației. De asemenea, am votat pentru majorarea salariilor profesorilor din România și, nu în ultimul rând, sprijinirea administrațiilor locale ale căror bugete au fost afectate de cheltuielile pentru COVID- 19, prin acordarea de resurse financiare suplimentare” , a declarat deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Primăria va asigura mănuși, măști de protecție și dezinfectanți pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de siguranță

Articolul Urmator

Astăzi, în jurul orei 14:15, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Gura Ocniței.

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele