Noapte
Zi
27 September 2020
1 min read

IPJ Dâmbovița a întocmit dosar penal pentru coruperea alegătorilor

“Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public cu privire la faptul ca membrii unui partid politic ar fi oferit bani pentru a determina cetatenii sa voteze, Compartimentul Relatii Publice este imputernicit sa comunice urmatoarele:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita s-au sesizat din oficiu, constituind un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de coruperea alegatorilor, fapta prevazuta de art. 386 din Codul Penal.
Politistii efectueaza verificari, sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la aspectele semnalate, urmand sa fie dispuse masurile legale.”- IPJ Dâmbovița.
CITEȘTE AICI http://voceadambovitei.ro/2020/09/psd-dambovita-acuza-candidat-la-primaria-targoviste-ca-a-cumparat-voturi/

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD Dâmbovița acuză: Candidat la primăria Târgoviște că a cumpărat voturi

Articolul Urmator

Aurelian Cotinescu, PNL Târgoviște:” Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența nu au ce căuta”

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele