Noapte
Zi
9 September 2020
1 min read

Județul Dâmbovița participă la Expoziția privind managementul investițiilor (IME)”, la Frankfurt, Germania

În perioada 7 – 11 septembrie 2020, o delegație a Consiliului Județean Dâmbovița participă la „Expoziția privind managementul investițiilor (IME)”, la Frankfurt pe Main (Germania), manifestare ce are structură dublă – de conferință și expoziție – și care se află, în acest an, la a 5-a ediție. Din delegația Consiliului Județean Dâmbovița fac parte Teodor Bâte, arhitectul-șef al județului, Ștefan Ioniță, expert Cabinet Președinte, și Mihaela Vișan, consilier în cadrul Biroului Comunicare, Relații Externe.

Scopul acestui eveniment este promovarea parteneriatelor economice și sociale, stimularea competitivității diferitelor regiuni și crearea de rețele între diferite organisme guvernamentale, firme și instituții financiare internaționale. IME 2020 este dedicat entităților care au proiecte și investitorilor în domenii precum: parteneriatele public-private, imobiliar, auto, agricultură, industrie chimică, logistică, servicii financiare, energie, turism și ospitalitate. De asemenea, manifestarea este o platformă pe care autoritățile o folosesc pentru a prezenta oportunitățile de investiții pe care le oferă regiunile pe care le reprezintă și pentru a găsi investitori.

În cadrul expoziției, proiectele sunt prezentate în principal de către reprezentanții sectorului public, atât ca parte în programul conferinței, cât și în spațiul expozițional. Investitorii și antreprenorii au ocazia de a cunoaște o multitudine de proiecte într-o perioadă scurtă de timp și de a intra în contact direct cu beneficiarii proiectului.

Cu acest prilej, reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița au expus investitorilor și antreprenorilor participanți proiectele pe care administrația publică județeană dorește să le implementeze în domeniul afacerilor și turismului și au distribuit participanților cataloage de prezentare a județului Dâmbovița și a oportunităților de investiții.

Ținând cont de prioritățile de dezvoltare la nivel județean, s-a apreciat că reprezentarea Consiliului Județean Dâmbovița în cadrul IME 2020 este o oportunitate de a evidenția domeniile sale de interes în vederea identificării de posibili parteneri economici, interesați de investiții pentru: dezvoltarea Stațiunii turistice de interes național Padina-Peștera – construirea de pârtii de schi, instalații de transport pe cablu, hoteluri, restaurante, spații comerciale etc.; parcuri de business, respectiv parcurile industriale din localitățile Moreni, Mija și Priboiu; colaborarea în domeniul educației între Universitatea Valahia din Târgoviște și universități din Germania, inclusiv în domeniul transferului de tehnologie.

La eveniment participă reprezentanți din Europa, Africa și America Latină.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

LUNGULEȚU: Se caută oportunități pentru construirea unei fabrici de amidon și a unui centru de colectare legume

Articolul Urmator

Circulația pe Transfăgărășan, închisă sâmbătă

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele