Noapte
Zi
7 September 2020
1 min read

La Gura Foii și Moțăieni școala va începe în sistem online

Ministerul Sănătății a publicat rata de infectare cu noul coronavirus pentru fiecare localitate din România. Conform acestor date, se va lua decizia sub care scenariu ,verde, galben sau roșu, se va începe noul an școlar pe data de 14 septembrie. Documentul cuprinde numărul de infectări cu COVID 19 confirmate în ultimele 14 zile.

Scenariul verde se recomandă a se aplica pentru o incidență de sub 1 caz/1000 locuitori( presupune participarea elevilor la cursuri în fiecare zi în unitățile de învățământ cu respectarea măsurilor sanitare), cel galben pentru o incidență de 1-3 cazuri/1000 locuitori, ( prioritate să meargă la şcoală vor avea preşcolarii, elevii din clasele 0-4, dar şi elevii din anii terminali ,restul claselor vor face ore online, însă vor merge şi la şcoală, prin rotaţie), iar scenariul roșu pentru o incidență de peste 3 cazuri/1000 locuitori (cursurile se vor face în sistem online).
„Fiecare unitate școlară va decide și își va adapta scenariul la indicația Direcțiilor de Sănătate Publică, Inspectoratelor Școlare și a Comitetelor pentru Situații de Urgență„, precizează Nelu Tătaru, ministrul Sîănătații.
În ceea ce privește județul Dâmbovița, în două comune școala va începe după regulile împuse de scenariul roșu, și anume în sistem online. Este vorba despre unitățile de învățâmânt de la Gura Foii și Moțăieni.

 

as 1       as2    as 3

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: 25 de cupluri au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie

Articolul Urmator

Asfaltările continuă în județul Dâmbovița

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus