Noapte
Zi
8 September 2020
2 mins read

-La Mulți Ani tuturor celor pentru care Târgoviște înseamnă acasă-

„Vă spun tuturor bun venit și vă mulțumesc fiecăruia că sunteți astăzi alături de noi într-un moment special, un moment de sărbătoare a Cetății. La Mulți Ani,târgovișteni, La Mulți ani tuturor celor care aparțin acestei comunități frumoase, La Mulți Ani tuturor celor pentru care Târgoviște înseamnă acasă. Eu sunt unul dintre aceia, eu sunt un copil al acestui oraș și sufletul meu este cumva unit cu suflarea cetății dintotdeauna și pentru totdeauna. Aici m-am născut, aici am crescut, aici am mers la școală, aici este familia mea, aici sunt prietenii mei. Aici este viața mea cu tot ceea ce cuprinde ea. Așa că, pentru min sărbătoarea orașului este ceva atât de special încât o simt ca pe o sărbătoare personală, e ca și cum ar fi ziua mea. Și ca mine sunt foarte mulți târgovișteni care se identifică profund cu aceste lucruri. Sigur, avem poate o amărăciune pentru că evenimentele din acest an nu pot fi organizate la amploarea din anii trecuți. Această pandemie nefericită ne-a resetat cumva modul de viață în anumite privințe, dar, eu am învățat să culeg ce e bun din orice experiență și cred că putem întoarce acestă limitare în favoarea noastră.
Zilele Cetății pot fi sărbătoarea pe care ne-o dorim și mai mult decât atât mai personală, mai specială alături de prietenii buni, alături de părinți și de copii, alături de bunici și de nepoți putem face zeci și sute de sărbători ale noastre sub cupola generoasă a Zilelor Cetății. În ceea ce ne privește, vom fi, ca de fiecare dată, în mijlocul oamenilor și le vom mulțumi pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și ne-o acordă de fiecare dată. Orașul s-a transformat în ultimii ani și va continua, iar târgoviștenii sunt complicii noștri la aceste fapte bune pentru că fără suportul lor, fără încrederea lor nu am fi reușit. Le mulțumesc încă o dată tuturor și îi asigur că ceea ce va urma va fi și mai spectaculos. Vă doresc zile frumose tuturor în compania oamenlor dragi de lângă voi.La Mulți ani, Târgoviște, La Mulți Ani, târgovișteni, oriunde v-ați afla.„ este mesajul transmis de primarul Cristian Stan astăzi în cadrul Ședinței Festive a Consiliului Local Municipal Târgoviște la 720 de ani de atestare documentară a urbei, în zi de mare sărbătoare a creștinătății, Nașterea Fecioarei Maria, ocrotitoarea Târgoviștei.
La finalul evenimentului, autoritățile locale au oferit două titluri de cetățeni de onoare ai municipiului Târgoviște: generalului de brigadă Pavel Babeu, iar post-mortem profesorului Mihai Iugulescu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Deces fulgerator al unui deținut de la Penitenciarul Găești 

Articolul Urmator

Mesajul Înaltpreasfințitului Nifon cu prilejul Ședinței Festive a Consiliului Municipal Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele