Noapte
Zi
14 September 2020
1 min read

La Niculești cursurile școlare se vor face în sistem online, după scenariul roșu

Pentru elevii care merg la școlile din comuna Niculești s-a schimbat scenariul după care vor merge la scoală. Deși erau încadrați pentru scenariul galben, potrivit ultimelor informări venite de la Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, cazurile de infectare cu noul coronavirus este în crestere la nivelul localității, astfel încât elevii vor rămâne acasă, participând la cursuri în sistem online.

“Cu părere de rău trebuie să vă anunț că scenariul după care se învață în unitățile de învățământ de la nivelul localității s-a schimbat din “galben” în “roșu”. Asta înseamnă că prezența fizică la școală nu mai este posibilă,  cursurile urmând a se desfășura online pentru toți elevii. Scenariul “roșu”se aplică atunci când într-o localitate numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV -2 este de 3 sau mai mult la mia de locuitori. Numărul de locuitori ai comunei noastre este de 4300. Numărul persoanelor infectate este azi de 13 (peste 3 la mie). Evaluarea s-a făcut pentru săptămâna 7- 14 septembrie de către Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița. Așadar, dacă până pe 21.09.2020 când se face o nouă evaluare numărul persoanelor infectate scade sub procentul de 3 la mie intrăm în scenariul “galben”. Vă mulțumim pentru înțelegere.” a anunțat Soare Dorinel, primarul comunei Niculești.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

POIANA: 20 de copii din familii vulnerabile vor beneficia de serviciile Centrului de Zi

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: De la 1 octombrie, Creșa Nr.14 își va redeschide porțile

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele