Noapte
Zi
17 September 2020
1 min read

Marcel Ciolacu, președinte PSD, mesaj pe subiectul pandemiei de COVID 19: ”Ascultați de specialiști și nu de politicieni”

Prezent ieri la Târgoviște, Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, în cadrul unei conferințe de presă, printre subiectele abordate, a făcut precizări și legate de numărul mare de infectări cu noul coronavirus pe care România l-a înregistrat în aceeași zi. Acesta a ținut să transmită un mesaj ferm cetățenilor, și anume pentru prevenirea și combaterea virusului oamenii să asculte sfaturile specialiștilor și nu al politicienilor.

„Astăzi avem cel mai mare record la numărul de infectări, de îmbolnăviri.(n.r. 16 septembrie a.c.)
Nu este prima oară când spun, nu eu sunt cel îndreptățit să iau măsuri sau să vorbesc despre coronavirus deoarece nu sunt medic, nu sunt specialist. Cred că domnul Rafila, domnul Arafat sunt mult mai îndreptățiți decât mine. Când guvernezi o țară trebuie să ți cont de acești specaliști, nu să-ți bați joc de ei și să conduci politic și în interesul tău de a câștiga alegerile pentru că se întâmplă astfel de lucruri.
Mesajul meu către populație ar fi să asculte specialiștii și nu politicienii. Președintele Iohannis trebuia să intre în haina constituțională mai ales când avem de-a face cu o pandemie și o criză economică și să cheme la masa discuțiilor toți politicienii. Dacă ar fi fost de acord cu propunerea noastră de a avea un Guvern de Uniune Națională lucrurile acum în România ar fi stat cu totul și cu totul altfel, iar comunicarea și credibilitatea politicienilor în fața cetățenilor ar fi fost altă și ar fi fost respectaă. Vă reamintesc de celebra poză din biroul primului ministru când toți eram izolați în casă, era stare de urgență, iar în birou se chefuia și se stătea fără mască.„- a precizat Marcel Ciolacu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Incendiu la un apartament din Târgoviște

Articolul Urmator

Accident rutier la Voinești.O victimă a fost transportată la UPU Târgoviște

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele