Noapte
Zi
8 September 2020
1 min read

Primarul de la Ocnița recunoaște! L-a pedepsit pe viceprimar pentru că îi este adversar politic

După ce pe data de 4 septembrie a emis o dipoziție prin care îi schimbă programul viceprimarului, Daniel Drăgoi, cu unul de noapte și îl pune să presteze servicii de pază, curățenie și igienizare la baza sportivă din localitate, ieri, Eduard Barcău, primarul comunei Ocnița, a fost prezent în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat la sediul PSD Dâmbovița.
Întrebat care au fost motivele pentru care a recurs la acest gest, edilul a recunoscut că este vorba despre un conflict politic, cei doi fiind contracandidați la alegerile locale. „ “Prin nevotarea în Consiliul Local a unor proiecte importante pentru cetăţeni, pentru că vorbim pentru cetăţeni, acolo, pentru localitate, nu vorbim pentru mine.(…) Conflictul meu politic cu dumnealui este conflictul meu politic cu dumnealui. Trebuia să iau măsuri într-un anumit fel”, a precizat primarul.

WhatsApp Image 2020-09-08 at 09.25.44

Tot în cursul zilei de ieri, Prefectura Dâmbovița a anunțat faptul că actul administrativ, dispoziția emisă pe data de 4 septembrie, a fost contestat în instanţă şi până la pronunţarea unei decizii este suspendat.
„Întrucât în spațiul public este prezentat un înscris emis de către primarul Comunei Ocnița – domnul Eduard Barcău cu titlul de Dispoziție și înregistrat sub nr. 7973/04.09.2020 prin care se stabileau anumite atribuții ale viceprimarului comunei Ocnița, vă aducem la cunoștință că în urma exercitării prerogativei constituționale de control al legalității actelor am constatat că actul în cauză are carențe atât ca formă cât și de fond, motiv pentru care a fost solicitată anularea acestuia de către Tribunalul Dâmbovița.
Precizăm că de la data formulării acțiunii, 07.09.2020, dispoziția în cauză este suspendată de drept.
Dorim să atenționăm și pe această cale că atribuțiile primarului sau ale viceprimarului se vor exercita numai în temeiul legii chiar dacă unii primari sau viceprimari au și statutul de candidat în alegerile locale iar abaterile de la lege nu vor fi tolerate.„

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident la Moțăieni! Un auto a ajuns în curtea primăriei, celălalt în curtea unui localnic

Articolul Urmator

De la înălțime, La Mulți Ani, Târgoviște!

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele