Noapte
Zi
10 September 2020
1 min read

PSD Dâmbovița donează 10.000 de măști Inspectoratului Școlar Județean

“Nepăsarea este adevărata ideologie a candidatului Sorin Ion.

După ce a pierdut toată vara umblând după voturi și iluzii, începutul școlii îl găsește fără nici o soluție la pericolul epidemiei de COVID în școli.

Mai sunt doar 4 zile până la începutul anului şcolar, iar temerile legate de pandemie cresc și în rândul elevilor şi părinţilor, dar şi printre profesori. Cei mici ar fi trebuit să fie instruiţi din timp de părinţi să respecte regulile de igienă, dar nici părinții nu au primit nici un sfat de la Inspectoratul Școlar. Responsabilul cu educația dâmbovițeană e în campanie, zilnic, de la 9 la 18.

Pe acest fond de inconștientă nepăsare, ONG-urile şi sindicatele din educaţie atrag atenţia că şcolile pot deveni foarte uşor focare de infecţie.

Ca o dovadă de responsabilitate, PSD oferă inspectorului șef, Sorin Ion, cu titlu gratuit, un prim lot de 10.000 (zece mii) de măști pentru ca acesta să le distribui pentru protecția copiilor și a cadrelor didactice din școlile dâmbovițene.

Nepăsarea lui Sorin Ion nu poate fi transformată în fapt-divers.

Iar dacă pentru unii, siguranța copiilor și a cadrelor didactice este mult mai puțin importantă decât organizarea alegerilor, pentru noi este prioritară.

De aceea, PSD DB face un apel la responsabilitate și tragem un semnal de alarmă: NU VĂ JUCAȚI CU SĂNĂTATEA COPIILOR,DLE. SORIN ION! “- COMUNICAT DE PRESĂ PSD DÂMBOVIȚA

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

RĂZVAD: Unitățile de învățământ sunt pregătite pentru începerea noului an școlar sub scenariul galben

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: 34 cazuri noi de Covid 19

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele