Noapte
Zi
21 September 2020
1 min read

Școlile vor fi închise 3 zile pentru organizarea alegerilor locale

Ministerul Educației a hotărât ca școlile să se închidă timp de 3 zile pentru organizarea alegerilor locale de pe data de 27 septembrie a.c.
Decizia a fost luată pentru ca toate sălile de clasă unde vor exista comisii de vot să fie dezinfectate și curățate astfel încât să nu existe niciun factor de risc. Potrivit ministul Educatiei, Monica Anistie, elevii nu vor merge la școala în zilele de 25, 28 și 29 septembrie, respectiv vineri, luni și marți. Potrivit autorităților, în București, unitățile de învățământ vor fi închise chiar și în ziua de joi, 24 septembrie.
În aceste zile cursurile se vor tine online.
“Chiar dacă se închid și se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfășurării alegerilor. Luni dimineață va avea loc o consultare cu asociațiile comunelor, oraselor și municipiilor și uniunea consiliilor județene cu Ministerul Educației prin care să stabilim dacă se vor închide și vineri, în funcție de localitățile și școlile în care se desfășoară procesul educațional”, a precizat Monica Anisie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 800.000 de elevi nu au acces la internet

Articolul Urmator

CORBII MARI: Contracandidații primarului Ionuț Bănică fie au probleme cu legea, fie promit proiecte pe care nu le-au votat în ședințele de Consiliu Local

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele