Noapte
Zi
24 September 2020
1 min read

TÂRGOVIȘTE: 80% din proiectul de reabilitare a Cinematografului Independența este realizat

Clădire simbol a municipiuui Târgoviște, Cinematograful Independența, în scurt timp, își va recăpăta farmecul de altă dată. Mulți ani lăsată în paragină, clădirea a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare pe care administrația publică locală o va transforma într-un centru multifuncțional.
În acest moment, potrivit edilului Cristian Stan 80% din stadiul fizic al lucrărilor este realizat.
„Lucrările de amenajare la Cinematograful Independența sunt în pină desfășurare, lucrări deja alflate într-un stadiu avansat. S-a montat în mare parte mocheta, s-au montat scaunele. Se lucrează totodat la fațadă, la terasă, la holuri, suntem foarte aproape de finalul unui proiect prin care o pată pe obrazul municipiului Târgoviște va fi ștearsă. Discutăm de o investiție de aproximativ 8 milioane de lei finanțată prin Compania Națională de Investiți, realizată de primăria Târgoviște. Suntem undeva la pete 80% din ceea ce înseamnă progresul fizic al acestui proiect și sunt convins că această clădire simbol a municipiului va arăta foarte bine și va întregi investițiile pe care administrația publică locală le realizează în zona centrală a municipiului.„, a precizat primarul municipiului Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CIOCĂNEȘTI: Femeie pe bicicletă, accidentată mortal

Articolul Urmator

Bărbat reținut de polițiști pentru că a încheiat contracte de telefonie mobilă în numele unei societăți comerciale

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele