Noapte
Zi
22 September 2020
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Astăzi se reia circulația pe Pasajul Petru Cercel, pe tronsonul care nu a mai fost folosit de șoferi de mai bine de 10 ani

După mai bine de 10 ani ,astăzi va fi reluată circulația și pe celalalt sens al pasajului Petru Cercel din municipilul Târgoviște. Anunțul a fost făcut de primarul Cristiab Stan cu ocazia unei vizite de lucru.

Ne aflăm pe pasajul Petru Cercel aici unde unul dintre sensurile de circulație arată impecabil. Astăzi la ora 13:00 va fi reluată circulația pe acest sens, iar până la finalul anului întreg pasajul  va fi reabilitat, cu precizarea că pe celălalt sens lucrările nu vor fi de atât de mare anvergură  pentru că nu se vor schimba și grinzile.

Apropo de lucrările care au fost realizate pe acest segment, au fost schimbate grinzile, s-a refăcut placa de beton, s-a reasfaltat, s-au schimbat parapeții, cât și cei pietonali, s-au refăcut trotuarele.

Până la sfârșitul săptămânii, cea mai rămas din Petru Cercel, zona de lângă Combinatul de Oțeluri Speciale va fi reasfaltată astfel încât întrega stradă să fie în regulă. Cu acestă lucrare ne ducem undeva la un procent de 85% din ceea ce înseamnă proiectul de centură al municipiului Târgoviște.”- a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 300 locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Primăria acordă transport gratuit pentru toți elevii care învată în unitățile școlare din municipiu

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele