Noapte
Zi
11 September 2020
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Creșa Nr.8, pregătită să-i primească pe cei mici

Infrastructura educațională târgovisteană a reprezentat o prioritate pentru administrația publică locală, dovadă fiind faptul că nenumărate creșe, grădinițe, școli gimnaziale sau licee au intrat în reabilitare și modernizare.
Un exemplu în acest sens îl reprezintă unitățile de învățământ din cartierul “Mihai Viteazul”, unde toate cele trei unități de învățământ: școala, grădinița și cresă se implementează proiecte importante, finanțate fie din bani europeni fie prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Astfel, sunt pe ultima sută de metri lucrările de finalizare la Creșa Nr.8, iar luni prichindeii sunt așteptați cu porțile deschise.
Aici, municipalitatea, prin PNDL, a investit 20 de milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea unității preșcolare.


„.Ne aflăm la Creșa Nr.8 din municipiul Târgoviște care luni își va deschide porțile pentru prichindeii târgovișteni. Aici tocmai a fost finalizat un proiect de reabilitare, modernizare și extindere a unității de învățământ. Suplimentarea a fost făcută cu 80 de locuri, reabilitare totală, dotări, construirea unui corp cu totul nou. Extinderea este dublă față de corpul deja existent.
Aceasta reprezintă numai prima etapă a celui mai amplu program de reabilitate a infrastructurii educaționale din municipiul Târgoviște, 11 proiecte fiind în total.
Le transmit părinților care au făcut solilicitări pentru repartizări în creșe că ne vom ține de graficul inițial și vom suplimenta până la 1 noiembrie suprafața desfășurată aferentă creșelor cu aproape 3000 mp, pe cele 3 creșe, astfel încât toți copii târgoviștenilor să poată să beneficieze de locuri.
Începând cu data de 1 octombrie va fi finalizată și Creșa nr.14, începând cu data de 1 noiembrie va fi finalizată și Creșa Nr.13.„ a precizat primarul Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

WhatsApp Image 2020-09-11 at 12.42.06

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

La Mulți Ani, pompierilor români! 

Articolul Urmator

De ziua lor, nouă pompieri dâmbovițeni au fost avansați în grad

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele