Noapte
Zi
15 September 2020
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: De la 1 octombrie, Creșa Nr.14 își va redeschide porțile

Lucrările la Creșa Nr. 14 din municipiul Târgoviște se află pe ultima sută de metri, muncitorii fiind prezenți pentru ultimele retușuri.

Aici, primăria a implementat un proiect de modernizare și extindere cu un corp nou, încă 1000 de mp, dar și de totare cu tot ceea ce este necesar pentru ca cei 80 de copii si cadrele didactice să-și desfășoare activitatea în cele mai bune și moderne condiții.


„Ne aflăm la Creșa Nr. 14 din municipiul Târgoviște, o investiție a administrației locale târgoviștene care este pe cale de a fi finalizată. 1 octombrie este termenul final la care copiii vor beneficia de una dintre cele mai moderne creșe din municipiul Târgoviște. Este un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, un proiect în valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei. În momentul de față s-a depășit faza finisajelor interioare, practic se montează mobilierul. Extinderea pe care am realizat-o la această unitate de învățământ are aproape 1000 de metri pătrați, suprafața desfășurată, ceea ce înseamnă că, iată, reușim să avem o nouă extindere a capacității creșelor. S-au creat în jur de 80 de locuri și în această creșă. Această unitate de învățământ antepreșcolar nu reprezintă ultima unitate care se finalizează în perioadă..a următoare, în prima săptămână din luna octombrie va fi finalizată și Școala „Mihai Viteazul”, o investiție foarte importantă, iar la 1 noiembrie va fi finalizată și Creșa Nr.13. De asemenea, la începutul lunii octombrie va fi finalizată și investiția de la Colegiul Național „Constantin Carabella”. Iată câteva investiții importante pe ceea ce înseamnă infrastructură educațională într-un moment foarte delicat pentru educație și, mai ales, pentru educația târgovișteană în condițiile în care administrația locală târgovișteană a fost lăsată singură pe ceea ce înseamnă finanțarea cheltuielilor instituțiilor de învățământ, mai ales pe zona de început al anului școlar… 89 de unități administrativ teritoriale în județul Dâmbovița, municipiul Târgoviște este singura unitate administrativ teritorială căreia actualul Guvern nu i-a acordat nici un leu la rectificarea bugetară din data de 10 septembrie. Poate că cei peste 20.000 de copii care învață sau beneficiază de servicii oferite de unitățile de învățământ din Târgoviște nu contează pentru actualul Guvern. Să nu uităm că în municipiul Târgoviște își desfășoară activitatea sau învață aproximativ o treime din populația școlară a județului Dâmbovița. Răspunsul pe care nou îl dăm manipulărilor, minciunilor și atacurilor care există în acest moment în spațiul public, atacuri împotriva echipei de conducere a Primăriei Târgoviște, îl dăm în teren prin asemenea investiții vitale pentru educația târgovișteană, investiții care sunt într-adevăr utile și necesare comunității târgoviștene”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

WhatsApp Image 2020-09-15 at 14.09.34

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

La Niculești cursurile școlare se vor face în sistem online, după scenariul roșu

Articolul Urmator

„Casa Eficientă Energetic”, programul prin care poți primi 15.000 euro

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele