Noapte
Zi
23 September 2020
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Primăria va asigura mănuși, măști de protecție și dezinfectanți pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de siguranță

Guvernul României, prin reprezentantul în teritoriu, în speță Instituția Prefectului județului Dâmbovița, trebuie să se asigure de faptul că procesul electoral de duminică, 27 septembrie a.c , se va desfășura în condiții de sigurantă, atât pentru personalul din secțiile de votare, cât și pentru cetățeni.

La Târgoviște, au fost repartizate 11.935 de măști, în condițiile în care există 76.122 cetățeni înscriși pe liste.

“Îl întreb și eu pe domnul prefect: cum împărțim măștile? Unul da, cinci nu? Cam așa ar fi proporția. În urmă cu aproximativ o lună, domnul Orban anunța că a făcut licitație, că achiziționează măști, că totul va fi extraordinar. Cu nici o săptămână înainte de alegeri, informează primăriile că nu pot asigura măști decât pentru 15% din alegători. Aici discutăm despre un caz de iresponsabilitate.

Vreau să-i asigur pe toți târgoviștenii că Primăria Municipiului Târgoviște va asigura diferența de măști la alegerile locale de duminică, astfel încât procesul electoral să se desfășoare în condiții de deplină siguranță, așa cum vom asigura pentru fiecare membru al Biroului Electoral cel puțin cinci perechi de mănuși în ziua votului, astfel încât manipularea ștampilelor, materialului electoral să se facă în condiții de siguranță. Vom asigura dezinfectanți și vom dezinfecta pentru ziua votului temeinic toate secțiile de votare din municipiul Târgoviște, însă bătaia de joc rămâne, disprețul rămâne. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu procesul electoral dacă noi nu aveam măștile, dacă nu le aveam achiziționate sau ce se întâmplă în zonele unde aceste materiale nu sunt achiziționate?! Revin, personalul Primăriei Târgoviște le va înmâna măști alegătorilor, le va face controlul preventiv cu termometre, va asigura tot ceea ce este necesar în localul fiecărei secții de votare, astfel încât procesul electoral să se desfășoare în cele mai bune condiții.”, , precizează primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vineri, luni și marți în școlile în care vor fi secții de votare cursurile vor fi suspendate

Articolul Urmator

Dep. Corneliu Ștefan: “PSD a făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari.PSD susține majorarea pensiilor cu 40%”

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele