Noapte
Zi
7 September 2020
1 min read

TÂRGOVIȘTE:Activitatea grădiniței ”Raza de Soare” va fi relocată la Liceul Auto

Grădinița târgovișteană cu program prelungit ”Raza de Soare” își va desfășura activitatea în altă locație, și anume în incinta Liceului de Trasnporturi Auto de pe strada I.E. Florescu. Motivul acestei relocări îl reprezintă lucrările din cadrul proiectului de reabilitare, modernizare, extindere și dotare pe care administrația publică locală îl demarează la unitatea preșcolară. Contractul pentru acest proiect a fost semnat în luna mai a anului trecut, iar în luna iunie s-a semnat ordinul de execuție al lucrărilor, termenul de finalizare fiind 31 de luni. Cu ajutorul fondurilor europene, primăria va investi aici 12 milioane de lei. Grădinița ”Raza de Soare ”este cea mai mare din municipiu cu 345 de copii înscriți, împărțiți în 14 grupe, cu 29 de cadre didactice și 20 de angajați ca personal auxiliar.
În cadrul acestei unități de învățământ își desfășoară activitatea și centrul CRED- Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvltare, care oferă consultanță familiilor cu copii care au anumite deficiențe și oferă cursuri de perfecționare cadrelor didactice din județ. De asemenea, grădinița ”Raza de Soare” este și o unitate de aplicație, un loc în care elevi și studenți învață să devină cadre didactice fiind îndrumați de personalul care își desfășoară activitatea aici.

Pentru ca relocarea să fie posibilă, consilierii locali târgovișteni sunt chemați în ședință extraordinară de Consiliu Local miercuri, 9 septembrie, pentru a vota proiectul de hotarâre aflat pe ordinea de zi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tânărul din Valea Voievozilor dispărut în Munții Bucegi a fost găsit decedat

Articolul Urmator

MĂTĂSARU: S-a spânzurat de frica noului coronavirus

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele