Noapte
Zi
13 September 2020
1 min read

Unitățile de învățământ din Dărmănești sunt pregătite pentru începerea anului școlar

Mâine, unitățile de învățământ își deschid porțile. În funcție de incidența cazurilor de infectări cu noul coronavirus din localitatea respectivă, s-a decis modul în care elevii se vor întoarce sau nu la școală, sub care scenariu: verde, galben sau roșu.

În comuna dâmbovițeană Dărmănești elevii vor respecta primul scenariu, ceea ce înseamnă că se vor întoarce în băncile școlii și vor participa fizic la cursuri. În acest sens, autoritătile locale au toate măsurile sanitare în vigoare și au fost pregătite sălile conform normelor în vigore.

“Ne implicăm constant în siguranța cetățenilor și mai ales a copiilor noștri. Astazi se va finaliza montarea panourilor de protecție în clasele unde DSP a impus acest lucru. Aceste panouri sunt realizate din policarbonat compact, material care nu se sparge, are protecție UV și este clar, neafectând în vreun fel vizibilitatea. De asemenea protecția UV face ca reflecțiile razelor solare sa nu dăuneze vederii.

Mentionez ca riscul de accidentare este 0, panourile fiind fără colțuri contondente.

Panourile sunt montate cu banda adezivă specială rezistentă, neafectând banca sau materialul acesteia, putând fi îndepărtate în momentul când nu o să mai fie necesare. După montaj se va îndepărta folia de protecție și vor fi igienizate corespunzător, la fel și băncile.”- precizează primarul Valentin Mihalache.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Poliția “Siguranța Școlară” își începe activitatea pe 14 septembrie

Articolul Urmator

Școala de la Valea Voievozilor este pregătită pentru a-și primi elevii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele