Noapte
Zi
6 October 2020
1 min read

GĂEȘTI: Reținut de polițiști pentru că a sustras peste 15.000 lei dintr-o mașină

La data de 5 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat în vârsta de 35 de ani, din localitatea Costeștii din Vale, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în ziua de 14 septembrie a.c., ar fi sustras 15.439 de lei, dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe raza orașului Găești.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Pentru prevenirea furturilor din autoturisme, polițiștii le recomandă cetățenilor:

•Asigurați de fiecare dată autoturismul, încuiați portierele chiar și atunci când coborâți pentru câteva secunde. Verificați dacă acestea s-au închis chiar dacă aveţi impresia că telecomanda a activat închiderea.

•Nu lăsați nici măcar un geam întredeshis!

•Eliminaţi pe cât posibil tentaţia! Nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile etc.) care să-i atragă pe hoţi.

•Dacă sunteți victima sau martorul unei asemenea infracțiuni, apelați de îndată numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau anunțați imediat cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vicar eparhial Ionuț Ghibanu: “Să apreciem astăzi, mai mult decât ieri, pe toți profesorii, învățătorii și părinții noștri!”

Articolul Urmator

Se întrerupe furnizarea apei în comunele Buciumeni, Bezdead și Glodeni pentru lucrări de igienizare a rețelei

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele