Noapte
Zi
8 October 2020
1 min read

PSD Dâmbovița, target de 50% pentru alegerile parlamentare

După rezultatele foarte bune obținute la alegerile locale din data de 27 septembrie a.c.,43,65%, PSD Dâmbovița și-a stabitit un target de peste 50% pentru alegerile parlamentare.

“Mulțumesc dâmbovițenilor pentru sprijin, pentru încrederea acordată echipelor PSD și vreau să vă anunț astăzi, în prima zi de precampanie, că obiectivul politic al Organizației PSD Dâmbovița este acela de a obține un procent mai bun decât cel de la alegerile locale și vreau să-i asigur pe dâmbovițeni că avem echipe puternice în fiecare localitate, vom veni cu echipe puternice și pentru Senatul României și pentru Camera Deputaților și PSD Dâmbovița va fi o echipă puternică, determinată pentru binele comunităților locale”, precizează Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și președinte ales al Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

7 președinți de organizații locale ai PSD Dâmbovița au fost schimbați

Articolul Urmator

Zborurile spre și dinspre țările aflate în zona galbenă au fost suspendate

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele