Noapte
Zi
1 October 2020
1 min read

TÂGOVIȘTE: Proiectul terenului sintetic de fotbal, omologat UEFA, aproape de finalizare

În mai puțin de trei săptămâni,  terenul sintetic de sport din cadrul Complexului de Natație va fi dat în folosință. Proiectul reprezintă un parteneriat între primăria Târgoviște și Federația Română de Fotbal și se adresează juniorilor din fotbalul târgoviștean, dar și celor din echipa Chindia, fiind o suprafată de joc omologată după standardele UEFA.

În acest moment încă se lucrează, urmează ca nocturna să fie instalată, să fie montate băncile pentru rezerve, dar și granulele și nisipul peste suprafața sintetică.

“În imediata vecinătate a Complexului Turistic de Nataţie, administraţia publică locală este pe cale de a finaliza o investiţie importantă pentru sportul dâmboviţean. Este vorba despre o bază de antrenament dedicată în principal micilor fotbalişti târgovişteni, dar şi echipei Chindia Târgovişte. Este o bază de antrenament cu un gazon sintetic, o investiţie realizată de către Primăria Târgovişte în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal. Suprafaţa de joc este omologată UEFA. După ce se va lipi urmează să se adauge nisipul şi granulele, asfel încât în două-trei săptămâni să putem discuta despre finalizarea acestei baze sportive. Aceasta va avea şi instalaţie de nocturnă, cu gradene, vor fi bănci pentru rezerve, va putea găzdui inclusiv meciuri oficiale la nivel de juniori şi de tineret, însă investiţiile în baze sportive nu se opresc aici. La acest capitol mai avem baza sportivă de la Colegiul Naţional Constantin Carabella, care la momentul de faţă, la nivel de construcţie este finalizată, urmând a veni suprafaţa de joc în sală. La fel şi acolo, în două-trei săptămâni se va finaliza investiţia. De asemenea, tot în maxim două săptămâni, sala Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte va beneficia de o suprafaţă de joc nouă. Era necesar şi acolo să avem o asemenea intervenţie având în vedere că sunt foarte mulţi copii care merg la acea bază sportivă.”- a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: BEJ nu a finalizat procesul de validare al rezultatelor alegerilor locale

Articolul Urmator

Noi modalități de plată a contravalorii permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele