Noapte
Zi
22 October 2020
1 min read

Virgil Guran, lider PNL Dâmbovița:”Noi trebuie să gândim politici pe termen lung pentru dezvoltarea județului”

“Partidul Național Liberal a demonstrat că are capacitatea de a pune în slujba cetățenilor o echipă puternică, profesionistă, dedicată împlinirii așteptărilor milioanelor de români care, după decenii de conducere pesedistă, cu greu mai puteau spera într-o Românie NORMALĂ. Pentru prima dată în 30 de ani, PNL a învins PSD în confruntare directă!

Alegerile din 6 decembrie vor reconfirma dorința românilor de a se rupe de trecutul cenușiu, lipsit de orizonturi, creionat de PSD și de acoliții lor. Încrederea pe care românii o au în Partidul Național Liberal – și pe care sunt convins că ne-o vor arăta și la alegerile pentru Parlamentul României – ne onorează și ne obligă.

În Dâmbovița, județ dominat timp de 30 de ani de PSD, am demonstrat că se poate și altfel. În doar câteva lui, implicându-mă personal , am reușit să deblocăm proiecte capitale, care păreau compromise definitiv!

Am marcat o nouă etapă în bătălia pentru reformarea județului: am depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat pentru Dâmbovița.  Am pornit la acest drum având alături o echipă puternică, cu oameni integri, onești, profesioniști, care vor și pot să schimbe în bine județul nostru.

Dragi dâmbovițeni, vremea poveștilor a trecut! E vremea faptelor, iar noi am demonstrat că hotărârea noastră de a scoate Dâmbovița din coșmarul care de 30 de ani ne ține captivi în sărăcie și subdezvoltare, nu este vorbă goală. PNL poate, știe și vrea să schimbe radical județul. Nu putem accepta ca Dâmbovița să fie cel mai sărac județ din zonă!

Ce vă propunem? În primul rând, o schimbare de mentalitate: noi suntem în slujba dâmbovițenilor, nu tătuci, vătafi, șerifi. Noi trebuie să gândim politici pe termen lung pentru dezvoltarea județului, nu pentru a îndestula armata de trepăduși, socri, nepoți, fini și alte rubedenii.

Pe 27 septembrie, dâmbovițenii au spus clar că vor o schimbare. Sunt convins că mesajul lor va fi și mai ferm pe 6 decembrie!

Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături în lupta titanică pentru schimbarea județului nostru!”-COMUNICAT DE PRESĂ PREȘEDINTE PNL DÂMBOVIȚA, VIRGIL GURAN.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ionel Petre, fost lider ALDE Dâmbovița:” Am asistat la prima acțiune de forță și unică autoritate a reprezentanților ProRomânia”

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Sala de sport a Clubului Sportiv Școlar a fost modernizată la cele nai înalte standarde

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele