Noapte
Zi
10 December 2020
1 min read

Județul Dâmbovița propune 20 de locații pentru centre vaccinare anti Covid 19

Autoritățile au propus 20 de locații de la nivelul județului Dâmbovița unde se pot înființa centre de vaccinare anti Covid 19 pentru populație. Lista a fost trimisă spre aprobare Centrului Național de Conducere și  Coordonare a Intervenției- CNCCI-. Grupurile prioritare pentru imunizare sunt: personalul din domeniul Sănătăţii, personalul din centrele rezidenţiale şi medico-sociale, populaţia cu risc ridicat de evoluţie severă în cazul infecţiilor cu SARS-CoV-2 şi personalul din alte domenii-cheie, esenţiale pentru buna funcţionare a societăţii.
Pe teritoriul României vor fi înființate în jur de 900 astfel de centre, însă se poate apela și la caravane mobile, dotate cu toată aparatura necesară pentru cei care au acces limitat la un centru de vaccinare.
Campania de vaccinare va începe, cel mai probabil în luna ianuarie, Marea Britanie fiind prima care a început procesul vaccinării.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DSV Dâmbovița recomandă examenul trichineloscopic la porci. Cât costa și unde se poate efectua!

Articolul Urmator

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele