Breaking News

Bănuiți de furt calificat, reținuți de polițiștii dâmbovițeni. Suspecții au dat spargeri în două locuințe și la o firmă din Vulcana Pandele

Mai 10, 2021

Astăzi, 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Șotânga, Vulcana Pandele, Glodeni și Doicești, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat mai multe unelte electrice, telefoane mobile, motoferastraie și obiecte contondente.

De asemenea, la domiciliul unuia dintre bănuiți, polițiștii au descoperit un pistol cu aer comprimat cu încărcător și muniție aferentă, fiind întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, conform art. 342 din Codul Penal .

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada aprilie-mai a.c., bănuiții ar fi pătruns într-o societate comercială și în două locuințe din localitatea Vulcana Pandele, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma activităților de cercetare penală, doi bărbați au fost reținuți  pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de maine, 11 mai, sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa în vederea dispunerii unor masuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: