Breaking News

În luna mai, AJOFM Dâmbovița organizează 12 cursuri de formare profesională

Mai 10, 2021

În luna mai, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița și-a propus să deschidă 12 de cursuri de formare profesională, conform calendarului postat pe site-ul www.anofm.ro.
Persoanele interesate pot alege unul dintre următoarele programe de formare profesională:
- instalator instalații tehnico – sanitare și gaze, bucătar, cofetar – patiser, ospătar, coafor, femeie de serviciu, îngrijitor spații verzi, lucrător în izolații, recepționer hotel, îngrijitor bătrâni la domiciliu, contabil și stilist protezist de unghii,
Documentele necesare pentru înscriere sunt:
- carte identitate;
- certificat naștere;
- certificat căsătorie (dacă este cazul);
- adeverință medicală din care să rezulte că persoana este aptă în ocupația solicitată.

Cursurile vor fi organizate în Târgoviște, Pucioasa, Răcari și Cobia.
Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
De asemenea, se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A°, nr. telefon: 0245/620635 sau la Centrul de Formare Profesională – domnul Sorin Bădoiu – tel. 0732100376.
AJOFM Dâmbovița a organizat, de la începutul anului și până în prezent, 23 de cursuri la care au participat 350 de persoane.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: