Breaking News

Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, aproape de elevii școlii gimnaziale Nr.2 Schela Mare

Sep 13, 2021

Un nou început de școală, un nou capitol din viața oricărui elev și cadru didactic. Cu emoție, bucurie și entuziam, cu toții au participat astăzi la festivitățile deschiderii anului școlar 2021-2022 la școala gimazială Nr.2 din cartierul Schela Mare a municipiului Moreni.

Chiar dacă toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița au dat start cursurilor cu prezența fizică a elevilor în clasă, nu trebuie să uităm că încă de aflăm în pandemie de COVID-19. Anul școlar trecut a reprezentat o adevărată provocare, din toate punctele de vedere, și pentru școlari și pentru profesori, majoritatea orelor desfășurându-se în sistem online.

Pentru a le ușura munca și a îmbunătăți sistemul informatic, astăzi, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a făcut o donație importantă unității de învățământ. Acesta a oferit o imprimantă multifuncțională și routere atât de necesare pentru o conexiune la internet cât mai bună.

 

241999110_2687257584912515_1133831073317199720_n

 

”De fiecare dată începerea anului școlar transmite sentimente,trăiri aparte atât pentru copii, părinți dar și pentru cadrele didactice ,cărora vreau să le mulțumesc pentru efortul major depus în această perioadă foarte dificilă din punct de vedere sanitar! Cu speranța că în noul an școlar, cursurile se vor desfășura fizic, doresc să transmit tuturor copiilor, cadrelor_didactice dar și părinților, mult succes și multă sănătate, iar la finalul anului școlar rezultatele la învățătură să fie pe măsura așteptărilor tuturor!”, a precizat Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, prezent la festivitatea de începre a noului an școlar de la școala gimanizală Nr.2 Schela Mare.

 

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare