Noapte
Zi
30 October 2021
1 min read

Au căzut cu mașina într-o prăpastie în zona montană dâmbovițeană

Pompierii dâmbovițeni au intervenit în cazul unui eveniment rutier în comuna Moroieni. Din primele informații, un autoturism a căzut într-o prăpastie de circa 20 metri adâncime. Ambii pasageri sunt conștienți și au iesit din autoturism. Locația se află între Cabana Dichiu către lacul Bolboci.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apa și spumă de la Garda Fieni, două echipaje SAJ DB și un echipaj Salvamont Dâmbovița.

La locul accidentului echipajele de intervenție au identificat două persoane, ambele conștiente, fiind asistate medical de echipajele SAJ DB.

Persoanele rănite, un bărbat și o femeie, au fost preluate de echipajele SAJ DB și  transportate la UPU Târgoviște pentru investigații medicale suplimentare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Echipele târgoviștene “Phantom Robotics” și ”Under Construction” au nevoie de sprijin financiar pentru a participa la cea mai mare competiție internațională de robotică din lume

Articolul Urmator

A FOST SFINȚITĂ BISERICA SFÂNTUL NICOLAE ANDRONEȘTI DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele