Noapte
Zi
9 November 2021
1 min read

Caravana Dâmbovița Curată continuă în localitățile județului

Caravana Dâmbovița Curată, prin intermediul căreia Consiliul Județean Dâmbovița și operatorul Supercom distribuie pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor, continuă. Startul a fost dat în comuna Aninoasa, pe data de 2 noiembrie, iar, în fiecare zi, până la sfârșitul anului, fiecare localitate va primi cele necesare, peste 160000 pubele, 5341 containere, recipienți metalici și saci menajeri rezistenți pentru fracție umedă și uscată.

Au urmat localitățile Băleni unde au fost recepționate 3300 de pubele, Bărbulețu cu 1465, Bezdead cu 2400, Braniștea 1350 și Bilciurești cu 906 pubele pentru a fi distribuite cetățenilor.

Contractul de delegare, prin concesionare, a activității de colectare și transport al deșeurilor municipale în județul Dâmbovița, a fost semnat în luna iunie a acestui an, între Consiliul Județean Dâmbovița și operatorul Supercom. Contractul va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2022, iar până la sfârșitul anului 2021 va fi o perioadă de mobilizare.

Operatorul va utiliza peste 120 de utilaje pentru asigurarea colectării selective a deșeurilor și transportul separat al acestora, dotate cu sisteme de monitorizare și cântărire și va asigura echipamente specifice serviciului, precum pubele, containere, recipienți metalici, saci rezistenți.

http://voceadambovitei.ro/2021/11/cjd-si-supercom-au-inceput-distribuirea-pubelelor-pentru-colectarea-selectiva/

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Senatorul PSD, Titus Corlățean, din nou, solidaritate în cazul familiei Furdui din Germania!

Articolul Urmator

Peste 1200 dâmbovițeni și-au pierdut viața din cauza COVID-19 de la debutul pandemiei

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele